Het Ondernemersfonds Gemeente Heerde ook toegankelijk voor ondernemers zonder bedrijfspand     

Naast alle bedrijven (profit en non profit) die via de opslag op de WOZ niet woningen deelnemen aan het OFGH is het per 1 januari 2022 ook mogelijk voor alle ondernemers zonder bedrijfspand om zich aan te sluiten bij het OFGH. In dit geval betreft het een vrijwillige deelname, zonder dat er een extra heffing op de WOZ van toepassing is. Alle ondernemers zonder bedrijfspand geldt in de breedste zin van het woord, dus van een ZZPer in de dienstverlening tot en met een zelfstandige schilder. Van ZZPer in de zorgsector tot en met een onderneming met personeel maar zonder een bedrijfspand.

Lid worden van het Ondernemersfonds Gemeente Heerde is mogelijk door voor € 100 ex BTW per jaar vriend te worden van het fonds en deelnemen aan het door het fonds georganiseerde bijeenkomsten. Daarnaast geeft het lidmaatschap recht om samen met minimaal twee andere leden voorstellen in te dienen die voor een financiële bijdrage van het fonds in aanmerking komen.

Zodra er zich een representatief aantal  betalende ondernemers zonder bedrijfspand aangemeld hebben zal er een bestuursfunctie beschikbaar worden gesteld voor deze groep ondernemers.

Wilt u meer weten over het Ondernemersfonds Gemeente Heerde of bent u zzp’er en wilt u zich aanmelden? Stuur een e-mail met uw gegevens naar secretaris@ofgh.nl.

© Auteursrecht - Ondernemersfonds gemeente Heerde